Jdi na obsah Jdi na menu
 


XII. Tátohovadiny 2021- Vrchlabí Autocamp Slunečná

Příspěvky

14. 9. 2021

Vrchlabí - Autocamp Slunečná 4.8.-8.8.2021

Vrchlabí - Autocamp Slunečná 4.8.-8.8.2021
 
Letošní počasí nám nebylo moc příznivě nakloněno, to nám ale nemohlo zkazit naše letní koupací plány. My se stejně koupali a né jen tak málo, ale každý den, na tom báječným vyhřívaným !!!! koupališti v Trutnově .
Je fakt že stále poprchávalo, sluníčko z pod mraků moc nevykukovalo a teplota vzduchu se nevyškrabala přes 20C, my jsme ale nezměkli a i přesto se do vody nahrnuli. Koupaliště jsme měli celé jenom pro sebe, aspoň jsme neměli fronty na tobogány, nemačkali se u žádné atrakce, ani jsme nemuseli stát frontu na beach volejbalové hřiště. Prostě jsme si to na koupálku moc užili !!!
 
V kempu jsme postavili dva stany a k tomu ještě raději pronajali jednu chatku, aby jsme v tom sychravém počasí měli nějaké suché zázemí. Taky jsme si uprostřed kempu pro sebe ukořistili - zvelebily a rozsvítili - vybouranou buňku se střechou a přejmenovali ji na KLUBOVNU. Od té doby jsme se do ní nasunuli, kde jsme snídali, večeřeli, pili, pařili, mastili karty, zpívali a hráli na ukulele i buben. Klubovna se pro nás stala na čtyři dny středobodem zábavy i úkrytem před děštěm a společenským místem pro všechny příchozí.
 
Zkrátka jsme si to v Autocampu Slunečná díky počasí prokosili, ale i tak FAAAAJNE.
 
Celý příspěvek