Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tátohovadiny XIV. 2023 - kemp Ostrá

XIV. Tátohovadiny 9.8-13.8.2023 Kemp Ostrá

 

Opět jsme měli štěstí na počasí. Po vydatných deštích a pořádné kose, už na nás na letošní TÁTOHOVADINY čekalo azuro a koupací teploty.

Do kempu Ostrá jsme dorazili ve středu večer, postavili stany, zabydleli se a probrali plány na další 4 dny.

Ráno jsme naskákali na kola a podél Labe přes Lysou nad Labem dojeli do Milovic na letiště. ( mimochodem, víte že tam na náměstí v restauraci KRDM vaří mega porce s 3cm tlustejma knedlíkama a to všechno zapíjíte výborným Březňákem. Odpoledne jsme se už jenom koupali v kempu, rozehráli první zápasy v KUBBU a potykali si s majitelem Milanem :-)

 

V pátek jsme vyrazili na kolo do Přerova – Čelákovic – Lysé nad Labem – Ostrova. Zajeli jsme se i podívat na Kazmův monument se šiframa, které vás mají nasměrovat k bájné výhře 1000 dolarů.

Pak jsme pokračovali v Kubbu o pivo i o sportovní úkoly ( např, jízdu po břiše po dětské skluzavce, 30x kliků v písku na pláži, atd… ¨)

 

Sama sobota byla extra akční: Dopolední beach volejbal, koupačka, kolmo do Dvorců, kde jsme si dali oběd v cirkusovém Hostinci U Háje, zhlédli jsme pár videí akrobatických vystoupení celé jejich cirkusácké rodiny Kaiser, která nás také osobně obsluhovala. Po krásném varieté jsme se odjeli k nám vykoupat do rybníka, potom umýt, odblešit, oholit, učesat, čistě obléct a hurá za kulturou.

V podvečer jsme se všichni zajeli podívat do Poděbrad na vinné vinobraní, stánky, koncerty, víno z celých Čech. Největší zábava nás ale čekala v našem kempu, kam jsme docela pospíchali, protože hrála kapela „ Růžové bonbónky „ !!! Sice jenom samí muzikanti a jedna temperamentnímladákrásná zpěvačka, ale hráli tak výborně, že jsme vydrželi skákat a tančit až do 1hodiny ranní. SUPER

 

Ráno už jenom rozlepit oči, protáhnout unavená těla, zabalit stany a hurá domů do Police, na prosluněnou Kvíčerovskou pouť.

 

Bylo nám celé letošní Tátohovadiny tuze Blaze.

 

Usmívali se : Vašek – Petr – Marek – Filip – Adam – Ondra

a lítali ptáci : Aleš – David - Karlos

 

 

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Tátohovadiny XIV. 2023 - kemp Ostrá

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář